Over Resec

Maatwerk in comfort en design

Uw woning speelt een centrale rol in uw leven. Als er één plek is waar u zich behaaglijk, comfortabel en veilig wilt voelen is het in uw eigen huis. Zonwering en raamdecoratie kunnen voor een groot deel de juiste sfeer bepalen. Daarnaast verhogen ze het comfort van uw leefomgeving, zodat u op ieder moment van de dag en in ieder seizoen kunt genieten van de juiste temperatuur en het juiste licht in uw woning én tuin. 

Resec weet als geen ander hoe lastig het is een keuze te maken uit het grote aanbod in zonwering en raamdecoratie. En natuurlijk speelt smaak ook een grote rol. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk; onze producten moeten passen bij uw leefomgeving. Wij assembleren onze producten in ons pand in Terborg. 

Kom kijken in onze showroom en laat u inspireren! In onze 400 m2 grote 'huiskamer' laten wij u graag zien wat zonwering en raamdecoratie kunnen doen voor uw woning. Ons advies, onze offerte én onze koffie zijn gratis!

Blog

  1. Hoe het begon

    Met het lanceren van onze nieuwe website vond ik het een mooi moment om even terug te kijken naar hoe het allemaal begon. Ik ben door mijn vader Bert Renting als jongetje van 6 jaar oud meegenomen “in de grote groene montagebus” naar een bakkerij in Harderwijk, ik mocht, trots als ik was in mijn stoere overall mijn vader helpen bij de montage van een roldeur, mijn eerste stapjes in het vak waren gezet, ik heb het daarna ook nooit meer los gelaten.

Actueel nieuws

  1. Open Deuren Dagen!
    Open Deuren Dagen! Dit weekend spectaculaire Open Deuren Dagen inclusief Mini-fair!